multi-getalenteerde bruggenbouwer beelddenker | creatieveling |visueel-ruimtelijke denker | multi-potentialist | learnatics | T-shaped professional | Tree-Shaped profile| getalenteerde connector | creatieve generalist | multipassionates | neogeneralist | een overtreffende trap professional | talent verbinder.

Blog Eline Brinkman Blikopener-bruggenbouwer

Bruggenbouwen

Soms kom ik een woord of een tekst tegen dat ik denk: Yes. Hier kan ik iets mee. Een multi-getalenteerde bruggenbouwer is er zo een. Een woord dat de lading dekt. Tenminste bij mij dan hè. Misschien dat een ander er totaal anders in ziet en denkt, maar ik had het direct met dit woord. Dit ben ik. Wat het is?

Een creatieve duizendpoot die over veel zaken kan meepraten. Een snelle denker die veel ideeën heeft en enthousiast met je meedenkt.

Ik hoor je denken: Oh, je bedoelt hoogbegaafd of veel begaafd? Nee joh, dit is een beelddenker? Nee hoogsensitief! Iets met autisme dan?

talent verbinder

Het woord multi-getalenteerde bruggenbouwer kwam ik tegen bij een connectie van mij op LinkedIn, Saskia Smet. Zij koppelt dit profiel aan beelddenkers, aan creatievelingen, aan visueel-ruimtelijke denker, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, Tree-shaped professional, creatieve generalist, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none…….. Maak mij gek. Heerlijk!

multi-potential

Zoveel woorden, zoveel nuances. Multi-potential, dat woord spreekt mij ook aan. Het idee dat je erin kan groeien. Dat je het misschien nog net niet bent, maar je hebt potentie. Dat je het misschien ook nooit wordt, maar hé. De potentie is er. Toch?

Van het woord Tree-Shaped professional had ik nog nooit gehoord en ik moet zeggen dat ik daar een beetje een ongemakkelijk gevoel bij krijg. Geheel onterecht trouwens, maar heb jij dat ook? Of spreekt het jou juist weer aan.

#andersgoedisookgoed

Zoveel woorden, zoveel onderscheid en zoveel verschillende mensen en toch allemaal een beetje hetzelfde. Natuurlijk is het handig dat we onderscheid maken. We houden er van. Ik ook. Het schept orde in de chaos, maar soms…..

We kunnen er ook in doordraven. Op LinkedIn kun je je laven in de specialisaties. Ik overbrug liever al deze verschillen. Ja, echt? Ja, echt! Toch? Hoewel? Is dat zo? Mijn voorkeur gaat altijd uit naar de creatievelingen, de andersdenkenden, de zoekenden, de mensen die het eerst willen begrijpen en dan pas doen. Ik vat het samen in #andersgoedisookgoed. Niet een helder profiel, maar wel weer net even anders omschreven dan hierboven. 😊

Eline | blikopener

Breinstress & backtracking

Ik kijk graag met een open en nieuwsgierige blik het hoekje om. Mijn motto #andersgoedisookgoed laat zien dat ‘anders denken, creatief denken’ heel krachtig kan zijn.
In gesprekken met psychologen, coaches en andere goedbedoelde mensen voor mijn persoonlijke ontwikkeling, kom ik er keer op keer achter dat er iets geks aan de hand is. Ik praat blijkbaar niet “Hoe het hoort” en pas niet in een hokje.
Blijkbaar spreek ik een andere taal. Ik blijf op zoek naar de juiste woorden, zodat de ander mij begrijpt. Doodvermoeiend. Frustrerend. Stressvol. Op zoek naar “Wat Werkt Wel” voor mij deel ik mijn persoonlijke ervaringen en inzichten.

#breinstress
#multi-getalenteerde bruggenbouwer

#talent
#andersgoedisookgoed

#nieuwsgierig